Portret-fotografie

vrouw-met-sigaret, studio-fotografie, Nicefoto

Uw portret-fotografie voor de Costa Blanca

Portretten om van te dromen

Mensen laten graag portretten maken.
Want de herinnering verdwijnt als je er geen foto van hebt.
Als je je probeert te herinneren hoe je vroeger was.
Of hoe je kinderen of ouders vroeger waren, wat zie je dan?
Beelden die je kent van foto’s.
Bij Nicefoto laat je prachtige portretten maken.

De Fotoshoot

Nicefoto staat bekend als dé fotograaf voor portret-fotografie. Maar hij maakt ook heel fraaie tieners foto’s en natuurlijk professionele outdoor foto’s. Wij proberen zo precies mogelijk aan je wensen te voldoen. We maken hierbij gebruik van hoogtechnologisch materiaal, vakkundigheid en creativiteit.

Man-met-snor, portretfotografie, Nicefoto

Niet alleen een lach of een uitdrukking worden gefotografeerd. Een echte foto spreekt immers en toont innerlijke schoonheid. Daarom nemen wij bij Nicefoto de tijd om je beter te leren kennen. Etienne brengt plezier in de fotoshoot zelf. Echt leuk om te doen. Je voelt je direct op je gemak en beleeft een geweldige tijd. Boek daarom je fotoshoot nu voor een onvergetelijke belevenis!
Contact

Wild-haar, Fotoshoot, Nicefoto

Stijl

Etienne stijl is rustig, ingetogen, sfeervol en tijdloos. Geen druk gedoe, geen modieuze toestanden. Zo krijg je foto’s die je een leven lang koestert. Foto’s van de essentie, zoals hij of zij is. Foto’s die je blijven ontroeren en waar je met plezier naar terugkijkt. Etienne combineert vakmanschap, creativiteit en de nieuwste technieken om foto’s te maken die helemaal bij jou passen. Hij wil, met een meesterlijke belichting en compositie, de essentie van de geportretteerde weergeven. In foto’s die je een leven lang blijven ontroeren.

Portret, fotografie, zacht-licht

Eigen studio

De opnamen gebeuren in de eigen studio.
Alle foto-afdrukken worden door Etienne zelf gemaakt. Zo ben je zeker dat alles in goede handen is. Je bent zelf ook in goede handen.
Etienne werkt rustig en geduldig en stelt je meteen op je gemak. Je wordt ook heel goed begeleid, zodat je je al snel heel natuurlijk en spontaan gaat gedragen. Dat levert de mooiste foto’s op

Stijl

Portretfotografie is er in verschillende soorten.
Een familieportret, een individueel portret, een kinderportret, een zakelijk portret, … enz. 
Belangrijk is dat er goed wordt weergegeven wie je bent en waar je voor staat. Die uitstraling, die look, die uitdrukking, dat geluk leggen wij voor je vast, zowel op locatie als in de studio.

Onze Studio

Contact

Direct een vrijblijvende offerte per mail ontvangen?

Vul voor een vrijblijvende prijsopgave op maat voor u portret-foto. Je ontvangt dan direct een offerte voor U.

Wil je een offerte voor een halve of volledige dag.
 Of heb je andere specifieke wensen, neem dan contact met ons op.

Stuur een bericht

error: Content is protected !!