Over mezelf

Na een lange loopbaan in de horeca en op de openbare markten besloot ik in 2010 fotograaf te worden op latere leeftijd. Na talrijke cursusen en workshops voltooide ik de kunst van de Fotografie. Mijn dank gaat vooral uit naar  Frank Doornhof, Piet Van Den Einde, Sonja Van DrielLina Tasent, met hun fantatische trainingen en workshops. ook heb ik een fantastische training gevolgd op PhotoFacts Academy.

Een beeld vangen en het verhaal vangen dat jij wilt vertellen. Dat is mijn opdracht waarmee ik naar de klant ga. Fotograferen van de klant begint met luisteren. Uw wensen en uw doel vormen de lens waardoor ik kijk.

Vanzelfsprekend stelt u niet alleen hoge eisen aan mijn foto’s, maar eveneens aan mijn werkwijze. Ik kan u zeer snel van dienst zijn. Minder ideale omstandigheden ervaar ik zeker niet als een bezwaar, maar als een uitdaging. Creativiteit is tenslotte ook een kwestie van improviseren en oplossingen verzinnen.

De uitdaging om elke situatie zo treffend mogelijk te verbeelden; dat is wat mij beweegt.

Dit vak brengt verschillende, soms contrasterende facetten bij elkaar. Onderweg zijn en stil staan. Warme belangstelling en bevroren momenten. Grote lijnen en minieme details. De bonte kleuren zowel als de grijstinten van het leven. Afzondering en interactie. Voorspelbaarheid en verrassing.

  • Portret al dan niet op locatie, in de studio of bij u thuis
    Modellenfotografie
    Landschap en stadsfotografie
    Reisfotografie
    Strobist fotografie

Mijn werkgebied bestrijkt heel Vlaanderen en op aanvraag ook Nederland maar het accent ligt op Antwerpen en wijde omgeving. De foto’s op deze site vertellen u wat ik heb gemaakt. Als dit u aanspreekt, maak ik graag nieuw werk voor u.

Laat het mij weten.